Zwembad de bongerd wageningen

Zwembad de Bongerd

Zwembad de Bongerd Wageningen behoort tot de groep van Sportfondsenbaden. Wilt u een dagje uit met het gezin dan is Zwembad de Bongerd in Wageningen zeker een aanrader daar er veel te beleven valt. Het zwembad heeft een 25 meterbad, een recreatieband waarin een stroomversnelling zit. Bubbelbanken. Een peuterbad, een bad waardoor u naar buiten kunt zwemmen. En als topper een wellness tuin met Turkse stoombaden, een sauna en een infraroodsauna.

Buiten het zwemmen om

Naast zwemmen kunt u bij Zwembad de Bongerd in Wageningen ook onder de zonnebank. Bovendien is er een restaurant waar u tijdens of na het zwemmen heerlijk kunt eten. In de zomer kunt u genieten van het zonneterras.
In het zwembad is zowel voor jong als oud een leuke attractie.

Aquasporten

Naast de reguliere zwemlessen, kunt u in Zwembad de Bongerd in Wageningen kiezen uit een groot scala van aquasporten. Hebt u wel eens van Aquasamba gehoord: dit is een vorm van dansen in het water. Heel leuk om te doen en goed voor de gezondheid.

Een dagje uit

Komt u eens kijken in Zwembad de Bongerd in Wageningen. Voor de prijs van 5,25 vermaakt u zich de hele dag. Kinderen hebben een gereduceerd tarief. De auto kunt u bij het zwembad parkeren, ook per openbaar vervoer is het zwembad goed te bereiken.

Incoming search terms:

  • https://www zwembadwageningen nl/zwembad-de-bongerd-wageningen/